Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Διπλή ενίσχυση με Μίχα-Μανουσάκη η Άνοιξη



Οι μεταγραφές στον ΑΟ Άνοιξης συνεχίζονται με τους ανθρώπους της ομάδας να ολοκληρώνουν δύο πολύ δυνατές κινήσεις. Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε από το «τριφύλλι» η απόκτηση των Λάζαρου Μίχα και Βαζαίου Μανουσάκη, που αγωνίζονταν πέρυσι σε Ωρωπό και Κρυονέρι αντίστοιχα την περσινή σεζόν.

Ο Μίχας είναι 21 ετών και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Μανουσάκης είναι 26 ετών και θα υπερασπίζεται την εστία της τη νέα σεζόν. Αναλυτικά στις ανακοινώσεις αναφέρεται: «Ο Α.Ο. Άνοιξης ανακοινώνει την συνεργασία του με τον ποδοσφαιριστή Βαζαίο Μανουσάκη.
Ο Βαζαίος Μανουσάκης είναι 26 ετών, ύψους 1,87m, τερματοφύλακας και έχει αγωνισθεί μεταξύ άλλων στην Πέυκη, στον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου όπου κετέκτησε ντάμπλ στην Α' κατηγορία Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. και στην Α.Ε. Κηφισιάς στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Τον τελευταίο χρόνο αγωνίστηκε στον Α.Ο. Κρυονερίου», «Ο Α.Ο. Άνοιξης ανακοινώνει την συνεργασία του με τον ποδοσφαιριστή Λάζαρο Μίχα. Ο Λάζαρος Μίχας είναι 21 ετών, μέσος και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Α.Ε.Κ. όπου αγωνίστηκε μέχρι την U21 στο πρωτάθλημα της Super league και εν συνεχεία μετακόμισε στον Βύζα Μεγάρων στην Γ' Εθνική. Τον τελευταίο χρόνο αγωνίστηκε στον Π.Α.Σ. Ωρωπό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου