Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Κάιδος και φιλικά για Καλύβια

Σε ακόμη μια κίνηση ουσίας προχώρησαν τα Καλύβια, που ανακοίνωσαν την απόκτηση του Χαράλαμπου Κάιδου. Πρόκειται για 25χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει από σπουδαίες ομάδες όπως η Καλλιθέα και η Δόξα Βύρωνα, ενώ τη σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Λιοσίων.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση των Καλυβίων για τον Κάιδο αναφέρεται: «Σπουδαία μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα μας η απόκτηση του Χαράλαμπου Κάιδου!! Ο 25χρ. επιτελικός μέσος αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Λιοσίων και στο παρελθόν στον Αγ. Δημήτριο, Δόξα Βύρωνα, Καλλιθέα! Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία!!!».
Παράλληλα, από τα Καλύβια ανακοίνωσαν και τα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας σημειώνοντας: «Στις 2 Αυγούστου ξεκινά την προετοιμασία ο ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ. Το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας: 12/8  Α.Ο ΚΟΡΩΠΙ, 16/8 ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑΣ, 19/8 ΓΣ ΜΑΡΚΟ, 23/8 ΘΗΣΕΑ Ν.Μ., 26/8 ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ, 30/8 ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ, 2/9 ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, 9/9 ΠΑΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ.
Επίσης καλούνται οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Ανδρών σε συγκέντρωση την Παρασκευή 28 Ιουλίου και ώρα 19.30 στο γήπεδο Καλυβίων όπου θα γίνει ενημέρωση για το πρόγραμμα προετοιμασίας!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου