Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Πυροδότησε πυρηνική βόμβα ο Αήττητος με Ηρακλή!!!


Μία… πυρηνική βόμβα πυροδότησε πριν λίγη ώρα ο Αήττητος Σπάτων που ανακοίνωσε την απόκτηση του Ανδρέα Ηρακλή! Πρόκειται για έναν παίκτη με παραστάσεις από τη Super League, αλλά και τη Β’ Εθνική, αφού έχει συνεχόμενες χρονιές παρουσίας στις επαγγελματικές κατηγορίες και έχει αγωνιστεί σε ομάδα με «βαριά» φανέλα!

Ο Ηρακλής είναι 28 ετών και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, Άρη Θεσσαλονίκης, Καλλιθέα, Απόλλωνα Σμύρνης και Παναργειακό, ενώ τη σεζόν που μας πέρασε φορούσε τη φανέλα του ΑΟ Χανίων. Αναμφίβολα πρόκειται για μία πολύ δυνατή μεταγραφή για τη Γ’ Εθνική, γεγονός που επιβεβαιώνει τις… άγριες διαθέσεις του ισχυρού άνδρα της ομάδας, Νίκου Κατσιγιάννη, ο οποίος θέλει να κάνει τα πάντα έτσι ώστε ο Αήττητος να πρωταγωνιστήσει στη νέα σεζόν!
Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Αήττητου για τον Ηρακλή αναφέρεται: «Ο ΑΉΤΤΗΤΟΣ ανακοινώνει την συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή ΑΝΔΡΕΑ ΗΡΑΚΛΉ.
Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ την σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΑΟ ΧΑΝΙΩΝ, έχει γεννηθεί 16/05/1989, αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και έχει πλούσια παρουσία στις μεγάλες Εθνικές κατηγορίες.
Εκτός της ομάδας των Χανίων ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ έχει αγωνιστεί σε,
Παναργειακο, Απόλλωνα Σμύρνης, Αρη Θέση/νίκης, Καλλιθέα, Πανιώνιο κλπ.
Άλλη μια μεγάλη μεταγραφή για τον Αήττητο που σιγά-σιγά αλλά σταθερά χτίζει σε γερά θεμέλια την ομάδα. Άλλη μια μεταγραφική επιτυχία του ΝΊΚΟΥ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ και του επιτελείου του.
Καλωσορίζουμε τον ΑΝΔΡΕΑΣ ΗΡΑΚΛΗ και του ευχόμαστε, υγεία και καλή επιτυχία. Εκ του Γραφείου Τύπου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου