Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Επέστρεψε στον Σαρωνικό ο Ε. Τσομπανάκης, ανανέωσαν οι Φ. Τσομπανάκης, Χάσκα

Ο Ευθύμης Τσομπανάκης
Στην ομάδα της… καρδιάς του επέστρεψε ο Ευθύμης Τσομπανάκης, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του Σαρωνικού και ανακοινώθηκε επίσημα. Ο 25χρονος άσος προέρχεται από εξαιρετική σεζόν, κατά τη διάρκεια της οποίας βοήθησε τα μέγιστα στο να πάρουν τα Καλύβια την άνοδο, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με επιτυχία για μια τριετία στον Ολυμπιακό Λαυρίου.


Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Σαρωνικού για τον Ευθύμη Τσομπανάκη αναφέρεται: «Η διοίκηση του Α.Ο. Σαρωνικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ευθύμη Τσομπανάκη!
Ο Ευθύμης επιστρέφει στην ομάδα μας, στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του και αγωνίσθηκε από το 2006 ως το 2010 (μέλος της επιτυχίας της ανόδου από την Β' στην Α' ΕΠΣΑΝΑ). Στην συνέχεια αγωνίσθηκε με επιτυχία στον Ολυμπιακού Λαυρίου (2010-2013) συμβάλλοντας στην άνοδο στην Γ’ Εθνική (60 συμμετοχές / 6 γκολ σε Δ’ και Γ’ Εθνική) και στον ΠΑΟ Καλυβίων (2013-2017) της οποίας υπήρξε σημαντικό μέλος στην επιτυχία της ανόδου από την Β’ στην Α΄ ΕΠΣΑΝΑ (70 συμμετοχές / 15 γκολ).
Καλωσορίζουμε τον Ευθύμη στην οικογένεια του Σαρωνικού και του ευχόμαστε καλή επιτυχία με νίκες και διακρίσεις!».
Παράλληλα, από τον Σαρωνικό ανακοίνωσαν χθες και την επίτευξη συμφωνίας με τους Φάνη Τσομπανάκη και Αρμάντο Χάσκα για την ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμη έναν χρόνο. Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Η διοίκηση του Σαρωνικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με δύο ακόμη ποδοσφαιριστές που θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα μας. Πρόκειται για τους ποδοσφαιριστές Αρμάντο Χάσκα και Φάνη Τσομπανάκη, στους οποίους ευχόμαστε καλή επιτυχία με νίκες και διακρίσεις!».
Ο Φάνης Τσομπανάκης
Ο Αρμάντο Χάσκα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου