Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Οι ανανεώσεις + 1 μεταγραφή στον ΑΟ Άρτεμις

Τις ανανεώσεις των συνεργασιών με τους παίκτες που ήταν και την περσινή σεζόν στην ομάδα ανακοίνωσαν από τον ΑΟ Άρτεμις, μετά από σχετικές εισηγήσεις που έγιναν από τον τεχνικό της ομάδας Διονύση Γεωργουλά.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρξαν συναντήσεις της τεχνικής επιτροπής με τους ποδοσφαιριστές που ήταν την περασμένη σεζόν στην ομάδα, μετά από εισήγηση του προπονητή Διονύση Γεωργουλά και ανανέωσαν για την επόμενη αγωνιστική περίοδο οι κατα σειρά ποδοσφαιριστές: Καζάλας (αρ. μπακ), Καδίτης, Βετουλαδίτης (στόπερ), Διαμάντης, Κολοβός (αμ. μέσοι), Αηδόνης, Παπάζογλου (δ. μπακ-χαφ), Τσούκα, Μητσιώνης, Τσουκαλάς (επιθετικοί). Απομένουν οι ανανεώσεις των Φυτιλή, Κολάγκι, Μπλάνα.
Παράλληλα, ανακοινώθηκε η απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, μετά τον Στέφανο Κόλλια. Πρόκειται για τον 27χρονο αμυντικό μέσο Λένον Ρουμπέν, ο οποίος προέρχεται από ομάδα της Γερμανίας. Επίσης, στην ανδρική ομάδα προωθήθηκε ο 18χρονος Μασσαράς.
Τέλος υπάρχει προφορική συμφωνία με νεαρό αμυντικό της περιοχής που έχει φορέσει στο παρελθόν την φανέλα του Α.Ο.Αρτεμις και γίνονται συζητήσεις με διάφορους ποδοσφαιριστές με σκοπό να κλείσει το ρόστερ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.
Την 7η Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση του Α.Ο.Αρτεμις για τη νέα σεζόν. Τα φιλικά προετοιμασίας είναι με Αετό Πικερμίου (17-08), Παμπαιανικό (19-08), Σαρωνικό Αναβύσσου (23-08), Καλύβια (26-08), Θησέας Ν.Μ. (30-08), Κουβαρά (02-09). Τέλος το Δ.Σ. του συλλόγου ευχεται σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδος μας να έχουν μία χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου