Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Χωρίς νικητή και σκορ το ντέρμπι στην Κερατέα

Ισόπαλο χωρίς σκορ έληξε το εξ αναβολής ντέρμπι ανάμεσα στον Κεραυνό και τον Παλληνιακό, στην Κερατέα σε ένα ματς που διεξήχθη από αντίξοες συνθήκες αφού είχε πολύ δυνατό αέρα. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τις καλύτερες στιγμές στο ματς και στάθηκαν άτυχοι στο τέλος αφού είχαν δοκάρι. Με το αποτέλεσμα αυτό ο Παλληνιακός αύξησε τη διαφορά του από τον Αστέρα Βάρης στους 7 πόντους και ο Κεραυνός παρέμεινε 4ος στους 31 πόντους.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον αέρα με το μέρος τους στο πρώτο μέρος και είχαν δύο καλές στιγμές. Στο 30’ ο Γεωργουδάκης έφυγε μόνος του στην αντεπίθεση, αλλά τελευταία στιγμή τον πρόλαβε ο Τσίκλος, ενώ στο 45’ μετά από σέντρα του Μουστόγιαννη ο Τσούκας έχασε την μπάλα, αλλά ο Καλιαμπάκας δεν μπόρεσε να τη βρει και να τη σπρώξει στα δίχτυα.
Στο δεύτερο μέρος ο Κεραυνός ήταν καλύτερος και θα μπορούσε να «κλέψει» τη νίκη στο φινάλε, αλλά στάθηκε άτυχος. Στο 60’ κεφαλιά του Μουστόγιαννη, μετά από εκτέλεση κόρνερ πέρασε άουτ, ενώ στο 70’ ο Έλενας έχασε ευκαιρία να ανοίξει με πλασέ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 75’ νέο σουτ αυτή τη φορά από τον Βίλα πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 89’ ο Βίλα έκανε δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μουσαράι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 95’ ακυρώθηκε γκολ του Θ. Λιούμη, αφού έκανε κοντρόλ με το χέρι σε μια φάση που όλοι σταμάτησαν καθώς ο διαιτητής είχε σφυρίξει την παράβαση.

Διαιτήτευσαν οι Κορδολαίμης, Σπυρόπουλος, Κουτζιακουτζίδης.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡ.: Τσούκας, Βαγγέλι, Κατσίκης, Σότα, Τσίκλος, Κοντογιάννης, Έλενας, Ξένος, Μουσαράι (84’ Θ. Λιούμης), Βίλα, Νταής.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Φυλακτός, Κούσης, Αρκούδας, Ανδρίκος, Κολοτούρος (88’ λ. τρ. Πούλιος), Μαλάι, Μπίτιλης (60’ Τσιτοφώτος), Σάμιος, Καλιαμπάκας (80’ Ελ Γκαμάλ), Γεωργουδάκης, Μουστόγιαννης (90’ Ματσαδές).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου