Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Σε καλή μέρα η Μαρκό, 3-0 τα Καλύβια

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε την αναμέτρηση  με τα Καλύβια η Μαρκό και έφτασε άνετα στη νίκη με 3-0. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες στο ματς και δίκαια έφτασαν στην κατάκτηση των τριών βαθμών, με τους φιλοξενούμενους να βγάζουν αντίδραση στο τελευταίο δεκάλεπτο.
Η Μαρκό ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 2ο λεπτό με τον Μασκλαβάνο, ενώ στο 44’ ο Ρεντζής με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 47’ ο Μασκλαβάνος είχε δοκάρι σε κεφαλιά, ενώ στο 60’ ο Μάτι διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Προς το τέλος τα Καλύβια έβγαλαν αντίδραση με τον Κύρκο να λέει όχι σε δύο περιπτώσεις, αρχικά σε σουτ του Χατζηστεφάνου στο 83’ και στο 90’ σε εξ επαφής κεφαλιά του Χριστόπουλου.

Διαιτήτευσαν οι Μανιώτης, Σπυρόπουλος, Δουλγεράκης.

ΜΑΡΚΟ: Κύρκος, Γκριμέκης, Σιδέρης (83’ Πολυμενάκος), Αναγνώστου, Πάντου, Ρεντζής, Δημογιάννης, Δημητρακόπουλος, Μασκλαβάνος (77’ Οργκές), Λάππας (89’ Γκρουστιώτης), Μάτι (67’ Μερκούρης).
ΚΑΛΥΒΙΑ: Ντάλας, Καραγιάννης (46’ Κυριόπουλος), Πατσαούρας, Χριστόπουλος, Κετέογλου, Αλεξίου, Χατζηστεφάνου, Πάτσης (46’ Πασκάλι), Οικονομίδης (75’ Χρυσοχόου), Κάιδος (60’ Ντίνος), Αναστόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου