Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Κίνηση ματ στις ακαδημίες του Κεραυνού: Αναλαμβάνουν Λαγωνικάκης-Πετούρης!

Η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από την περσινή σεζόν η οικογένεια Ελευθερίου στον Κεραυνό μεγαλώνει ακόμη περισσότερο. Οι διοικούντες την ομάδα της Κερατέας δεν αφήνουν τίποτε στην τύχη και γι’ αυτό οργανώνουν τον σύλλογο σε όλα τα επίπεδα. Μάλιστα, για τη φετινή σεζόν προχωρούν και σε αναδιοργάνωση των τμημάτων υποδομής με σκοπό να βγει σε βάθος χρόνου η επόμενη γενιά των γηγενών παικτών! Για τον λόγο αυτό έδωσαν τα «κλειδιά» της ακαδημίας στους Ανδρέα Λαγωνικάκη και Θανάση Πετούρη! (Στη φώτο από αριστέρα: Από αριστερά οι Ανδρέας Λαγωνικάκης, Χρήστος Ελευθερίου (πρόεδρος), Θανάσης Πετούρης, Απόστολος Ζορμπάς (αντιπρόεδρος), Δημήτρης Μιχάλης (διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος).
Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν από τις ακαδημίες του Κεραυνού και έφτασαν να παίζουν σε επαγγελματικό επίπεδο και όχι μόνο!
Ο Ανδρέας Λαγωνικάκης ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της ομάδας της Κερατέας και έκανε το βήμα της Α’ Εθνικής με τη φανέλα του Πανιωνίου στα 17 του! Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, όπου και μεγαλούργησε αγωνιζόμενος στους ευρωπαϊκούς θεσμούς! Ακολούθως πήρε μεταγραφή στη Ραπίντ Βιέννης, ενώ επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου. Τα παπούτσια του τα κρέμασε αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Κεραυνού! Έχει ασχοληθεί επισταμένα με το κομμάτι των ακαδημιών σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Πανιώνιο, ενώ φέρεται να έχει παίξει και ρόλο σε μεταγραφές νεαρών που διέπρεψαν στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος. 
Ο Θανάσης Πετούρης επίσης ξεκίνησε την καριέρα του στον Κεραυνό και ακολούθησε το άλμα στην Α’ Εθνική με τη φανέλα της Παναχαϊκής. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Αιγάλεω, Πανελευσινιακό και σειρά άλλων ομάδων στις επαγγελματικές κατηγορίες. Και αυτός επέστρεψε στον Κεραυνό για να κλείσει την καριέρα του. Στο παρελθόν έχει διατελέσει προπονητής στην πρώτη ομάδα του Κεραυνού κατακτώντας τίτλους. Μάλιστα, είναι αυτός που είχε προωθήσει τα αδέρφια Μαγγανά, τον Δημήτρη Κατσίκη καθώς και άλλους παίκτες που αγωνίζονται τώρα στην ανδρική ομάδα. 
Οι Λαγωνικάκης και Πετούτρης θα είναι οι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής. Είναι χαρακτηριστικό ότι η οικογένεια Ελευθερίου θεωρεί ως σημαντικότερη κίνηση για φέτος αυτήν την προσπάθεια που ξεκινάει τώρα στα τμήματα υποδομής! Δίπλα τους σε ρόλο προπονητή θα είναι άλλος ένας μεγάλος άσος του Κεραυνού, ο Δημήτρης Τσιαούσης, ο οποίος έχει κατακτήσει ανόδους και τίτλους με την ομάδα της Κερατέας. Επίσης προπονητές θα είναι ο Κώστας Στεργίου, ο Γιώργος Παππάς και ο Κώστας Στουραΐτης.  
Οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής του Κεραυνού θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες και αναμένεται η ακαδημία της ομάδας της Κερατέας να μονοπωλήσει στα Μεσόγεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου