Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Γούρικο ποδαρικό για τα Καλύβια, 2-0 τον Θησέα!

Με το… δεξί μπήκαν στη νέα σεζόν τα Καλύβια, που επικράτησαν 2-0 εντός έδρας του Θησέα Νέας Μάκρης. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τα δύο γκολ στο πρώτο μέρος καθαρίζοντας το ματς, με τους φιλοξενούμενους να ξεκινούν δυνατά αλλά να μην βγάζουν αντίδραση μετά τα γκολ που δέχτηκαν.
Η ομάδα του Βλάση Χατζηαναστασίου ξεκίνησε δυνατά στο ματς, έχασε ευκαιρίες για να πάρει κεφάλι στο σκορ και τελικά το πλήρωσε στο 25’, όταν ο Χαραλάμπους με κεφαλιά άνοιξε το σκορ! Πριν προλάβουν να καταλάβουν οι φιλοξενούμενοι τι συνέβη τα Καλύβια κατόρθωσαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Σκόρερ ήταν ο Λάπας στο 35’ με πλασέ από διαγώνια θέση.
Το 2-0 έμεινε ως το τέλος του αγώνα με τους φιλοξενούμενους να μην βγάζουν αντίδραση και τα Καλύβια να κάνουν το καθοριστικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.

Διαιτήτευσαν οι Αρφάνης, Ζήσιος-Ντούρος, Κωστάκης.

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Γ. Τζιβίλογλου): Παππάς, Χάιδος, Σιδέρης, Πλίτσης, Κετέογλου, Πάτσης, Σουλιωτάκης (64’ Αποστόλου), Ντούνης, Χαραλάμπους (81’ Σύρος), Λάπας (91’ Παντελίδης), Μάτι (63’ Χριστόπουλος).
ΘΗΣΕΑΣ Ν.Μ. (Β. Χατζηαναστασίου): Κατσιούλης, Γεωργιάδης, Μηναδάκης, Τασσόπουλος, Τσαλούχος, Φουκαράς, Τσέλιος (55’ Μαστρογιαννούδης), Κατσούγκρης, Καραβατάκης, Μουλλάκης, Πράπας (46’ Βεϊζάι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου