Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Κράτησε για μία ώρα ο Παλληνιακός, 2-0 η Ρόδος!

Το καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στον 6ο όμιλο έκανε η Ρόδος, που επικράτησε 2-0 του Παλληνιακού εντός έδρας και ξέφυγε έτσι στο +8 από τη 2η στη βαθμολογία Μαρκό, που ηττήθηκε 1-0 εντός έδρας από τον Αήττητο Σπάτων!
Οι κιτρινόμαυροι του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη έδειξαν καλό πρόσωπο μέχρι τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, όταν και δόθηκε πολύ αμφισβητούμενο πέναλτι στους γηπεδούχους, σε μία φάση που ίσως και να υπήρξε οφσάινγτ. Μάλιστα, διαμαρτυρήθηκαν και για φάση που δεν τους δόθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Τρυφιάτη στα όρια της μεγάλης περιοχής με τον διαιτητή να λέει ότι ήταν έξω από αυτήν ο παίκτης του Παλληνιακού, στο 25’.
Μέχρι εκείνο το σημείο οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή φάση, οι γηπεδούχοι με τον Βουργουτζή στο 5ο λεπτό, το σουτ του πέρασε άουτ και οι φιλοξενούμενοι με το σουτ του Τρυφιάτη που βρήκε σε ετοιμότητα τον Τζήμα, ο οποίος απέκρουσε σε κόρνερ στο 9’.
Τα ελάφια αύξησαν την πίεσή τους από το μισάωρο κι έπειτα, αλλά με εξαίρεση το σουτ του Χατζησάββα στο 31’ που ανάγκασε τον Τσάκαλο σε εντυπωσιακή επέμβαση, δεν είχαν άλλη ευκαιρία. Μέχρι την περιβόητη φάση του 60’ δεν σημειώθηκε άλλη στιγμή, με τον Μισέλ να μετατρέπει σε γκολ το πέναλτι που καταλογίστηκε σε μαρκάρισμα του Κολοτούρου στον Γιόνδη.
Ο Παλληνιακός ανέβασε την απόδοσή του, πίεσε και έχασε μια τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 70’, όταν μετά από σέντρα του Τρυφιάτη και λάθος έξοδο του Τζήμα ο Κυριόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ!
Η Ρόδος βρήκε χώρους και τους εκμεταλλεύτηκε στο 77’. Μετά από απομάκρυνση ο Μπουντόπουλος βγήκε στην αντεπίθεση και μετά από σειρά προσποιήσεων νίκησε τον Τσάκαλο και έγραψε το τελικό 2-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Διαιτήτευσαν οι Mιχούλιας, Κουρμαδιάς (Μακεδονίας), Ναζιρόπουλος (Έβρου)

AΣ ΡΟΔΟΣ (Κώστας Βελιτζέλος): Τζήμας, Παπαθανασίου (46’ Γιόνδης), Μπαρούτας, Κανταρτζής, Σούλης (85’ Αγγελίδης), Μπίσα (82’ Σταυλάς), Μισέλ, Τριχάκης (72’ Σουλάι), Βουγουρτζής, Μπουντόπουλος, Χατζησάββας.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Τσάκαλος, Λάζαρης (87’ Κάραβος), Τρυφιάτης (83’ Κασάπης), Ματζώρος, Κολοτούρος, Σπίνος, Δημογιάννης, Δημητρακόπουλος, Κυριόπουλος, Κοβάνης, Μπαμίχας (58’ Δρόσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου