Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Υπό τον πλήρη έλεγχο της οικογένειας Ελευθερίου ο Κεραυνός!

Ο Κεραυνός Κερατέας μπήκε και επίσημα σε νέα εποχή εδώ και λίγες ημέρες, καθώς τα ηνία της ομάδας ανέλαβε η οικογένεια Ελευθερίου. Πρόκειται για ντόπιους ισχυρούς επιχειρηματίες που θέλουν να φέρουν ξανά τον Κεραυνό εκεί που του αξίζει και γι’ αυτό αποφάσισαν να τρέξουν την ομάδα.
Η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του Κεραυνού ήταν απόφαση ειλημμένη εδώ και καιρό, κάτι που ολοκληρώθηκε πρόσφατα. Το καλοκαίρι είχε γίνει το πρώτο βήμα με την αλλαγή σελίδας και το… restart της ομάδας και οι φίλοι του Κεραυνού έψαχναν τον ιδανικό άνθρωπο που θα αναλάμβανε να έφερνε την ομάδα ξανά ψηλά, δηλαδή έναν νέο διοικητικό ηγέτη. Τελικώς, δεν προέκυψε ένας νέος ηγέτης, αλλά μια πανίσχυρη διοικητική ομάδα, αποτελούμενη από τον «βενιαμίν» της οικογένειας Ελευθερίου, τον 23χρονο Χρήστο, τον πατέρα του Γιώργο και το θείο του Χρήστο. Πρόκειται για δυνατούς επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο το εμπορίου. Η παρουσία της οικογένειας Ελευθερίου ώθησε κι άλλους ανθρώπους να τους πλαισιώσουν, όπως ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κερατέας και επιχειρηματίας Αποστόλης Ζορμπάς και ο νεαρός επιχειρηματίας Φίλιππος Νοϊτάκης.
Στις ακαδημίες της ομάδας παρέμεινε ως υπεύθυνος ο Παναγιώτης Λιάκος, ενώ οι υπόλοιποι που θα πλαισιώσουν το σχήμα είναι ο Μιχάλης Κλόκουζας, ο Γιώργος Βρατσίστας και γενικός αρχηγός παραμένει ο Γιώργος Ανδρέου. Ουσιαστικά πρόκειται για ανθρώπους που βοηθούσαν όλα τα τελευταία χρόνια τον Κεραυνό, ωστόσο φέτος η οικογένεια Ελευθερίου αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα αναλαμβάνοντας πλήρως την ομάδα έχοντας στο πλάι της δυνατούς συμπαίκτες.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!
Ο Σπύρος Κοντός συνεχίζει να απολαμβάνει την πλήρη στήριξη και της νέας διοίκησης, πράγμα λογικό αφού η ομάδα ρολάρει στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ το πιο σημαντικό ντιλ της οικογένειας αφορά το γήπεδο. Η οικογένεια απέσπασε την δέσμευση του δήμου Λαυρεωτικής για την πλήρη αντικατάσταση του χλοοτάπητα του γηπέδου της Κερατέας και τη δημιουργία ενός βοηθητικού προπονητικού γηπέδου.
Οι εξελίξεις αυτές, όπως ήταν λογικό, έχουν φέρει ξανά τα χαμόγελα στις τάξεις των οπαδών της ομάδας. Δεν είναι τυχαίο ότι στο ματς με τον Ολυμπιακό Βάρης, το γήπεδο θύμισε παλιές καλές εποχές με την έντονη παρουσία κόσμου στις εξέδρες, και τον δυνατό παλμό κατά τη διάρκεια του αγώνα.

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διοικούντες τον Κεραυνό παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στα θέματα της ΕΠΣΑΝΑ και δεν αποκλείεται ο Κεραυνός να προτείνει κάποιον υποψήφιο για εκπροσώπηση στο ΔΣ της Ένωσης.
Πέραν των υπολοίπων θεμάτων ήδη έχουν ξεκινήσει και οι συζητήσεις που αφορούν τον μεταγραφικό σχεδιασμό εν όψει του Ιανουαρίου. Οι πληροφορίες του Epsanastisentra αναφέρουν ότι ο Κεραυνός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ή υπό συνθήκες δύο ποδοσφαιριστών, μετά από σχετικές εισηγήσεις του Σπύρου Κοντού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου