Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Συγκλονιστική ανατροπή για το Κρυονέρι, 3-2 τον Θησέα!

Σε ένα ματς για δυνατές συγκινήσεις, το Κρυονέρι πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στον Θησέα Νέας Μάκρης, του οποίου επιβλήθηκε με 3-2 εντός έδρας.
Το σκορ άνοιξε στο 64’ ο νεοεισελθόντας Αθανασόπουλος για τον Θησέα, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 72’ με τον Σιατραβάνη, αλλά στη φάση αυτή έμειναν με 10 παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Κολώτας με απευθείας κόκκινη για εξύβριση, μετά από σχετική υπόδειξη του βοηθού!
Παρά το γεγονός ότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Ζερμπίνης ήταν ο σκόρερ στο 77’. Αν και είχαν υποστεί σοκ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν πέντε λεπτά αργότερα με τον Πράπα.
Οι παίκτες του Κρυονερίου δεν τα παράτησαν και κέρδισαν πέναλτι στο 85’, όμως ο Κατσιούλης απέκρουσε σε κόρνερ μετά την εκτέλεση του Ζερμπίνη. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ ο Κανταρτέλης βρέθηκε σε θέση βολής και διαμόρφωσε το τελικό 3-2. 

Διαιτήτευσαν οι Κουτρομάνος, Τσέλιος, Κακάνης. 

ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Ν. Σκούρας): Μανουσάκης, Κουτρώνας, Κολώτας, Κανταρέλης, Παπαδόπουλος, Τουμπανάκης, Γεωργούσης (63’ Μίχας), Μαλάι (80’ Χότζα), Δαφνάς (56’ Τσελάι – 67’ Ζερμπίνης).
ΘΗΣΕΑΣ Ν.Μ. (Β. Χατζηαναστασίου): Κατσιούλης, Γεωργιάδης, Μηναδάκης (6’ λ. τρ. Πράπας), Τασσόπουλος, Μουρούτης, Τσώνης, Τσέλιος, Κατσούγκρης, Τσαλούχος, Μουλλάκης, Ανδριάς (58’ Αθανασόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου