Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Παραμένουν στον Άρη Γκάμπριελ και Χατζής!

Την ανανέωση της συνεργασίας τους με δύο ακόμη σημαντικούς παίκτες ανακοίνωσαν από τον Άρη Βούλας. Συγκεκριμένα, τα κιτρινόμαυρα τη νέα σεζόν θα φορούν οι Γκάμπριελ και Θάνος Χατζης
Αναλυτικά στις ανακοινώσεις για τους δύο παίκτες αναφέρονται τα εξής:
«ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΑΝΓΚΟ ΚΑΙ.. ΣΑΜΠΑ!!!
Συμπληρώθηκε το παζλ του βασικού περσινού κορμού της ομάδας κλείνοντας τη συμφωνία για ακόμη ένα χρόνο, με έναν από τους πιο αγαπημένους της ομάδας απο τον κόσμο, τους συμπαίκτες, τους προπονητές και πάνω απ' όλα απο τα μικρά παιδιά της Ακαδημίας, τον Βραζιλιάνο μέσο GABRIEL SCORVO. Αν και τον ζήτησαν ομάδες απο τις παραπάνω κατηγορίες ο Gabriel επέλεξε να μείνει ακόμη έναν χρόνο στον Άρη Βούλας. Δεν έχουμε να του πούμε τίποτα παραπάνω αυτή τη στιγμή, από το να του ευχηθούμε καλό καλοκαίρι, υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά για το 2019/20. Μπορείτε να μυριστείτε τι έχει να γίνει του χρόνου, γιατί όλα αυτά τα παιδιά είχαν δημιουργήσει ένα απο τα καλύτερα οικογενειακά κλίματα. Διοίκηση, προπονητές, παίκτες έχουν γίνει ένα και όλοι εύχονται, για την ομάδα πρώτα και ύστερα για τον καθένα ξεχωριστά, να ανεβάσουν τον Άρη Βούλας ένα σκαλοπάτι παραπάνω. Τώρα πόσο μεγάλο θα είναι αυτό το σκαλοπάτι... θα δείξει!».
«ΚΑΙ Ο ΘΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΑ!
Την περασμένη χρονιά λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων δεν μπορέσαμε να τον απολαύσουμε, όσο θέλαμε. 'Επαιξε σε αρκετούς αγώνες με την Εθνική Ενόπλων. Ο πολυσύνθετος μέσος συμφώνησε για μια ακόμη χρονιά να φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα του Άρη Βούλας και πιστεύουμε φέτος να δούμε τον Χατζή, που όλοι περιμένουμε. Στις ομάδες Under21 έχει παίξει στον Απόλλωνα Σμύρνης, Πανιώνιο, Αθηναικό κτλ. Θέλαμε να μείνει και έμεινε. έτσι σιγά σιγά ολοκληρώνεται ο περσινός κορμός της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου