Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Παλλαυρεωτικός για φίλημα, 2-1 τον Νικολακάκη!

Αν και κατέβηκε στο παιχνίδι με πολλά προβλήματα και αποστολή 14 παίκτες, ο Παλλαυρεωτικός πήρε ακόμη μία τεράστια νίκη, την τρίτη του σερί, καθώς επικράτησε 2-1 εκτός έδρας του Νικολακάκη. Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Λαυρίου μπήκε για τα καλά στο κόλπο της παραμονής, αφού βρέθηκε για πρώτη φορά, μετά από αρκετούς μήνες, πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού! Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Παπαδόπουλος που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του.

Οι Λαυριώτες πήραν κεφάλι στο σκορ στο 28’ με τον Παπαδόπουλο, ενώ στο 41’ οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια με γκολ του Βαφειάδη. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε και πάλι ο Παπαδόπουλος στο 61’, με τους κιτρινοπράσινους να παίρνουν μιας τεράστιας σημασίας εκτός έδρας νίκη.

Διαιτήτευσαν οι Βλάχος Αντ., Σόφιας, Αλεξοπούλου.  

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Μ. Παπαδόπουλος): Ντόνας, Χήρας, Νίκας, Βαφειάδης, Μωυσιάδης, Τσαλερίδης (68’ Αθανασόπουλος), Μινοσιάν (58’ Σοφιάνοβ), Αναγνώστου, Καβάσης (59’ Σκούρας), Μαβίδης, Κολονέρος.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Γ. Παπαϊωάννου): Καραγιάννης, Διακορώνας, Σάμιος, Τσετβερίκοβ, Σπυρόπουλος, Μπεργιάννης, Ζαγουρής (75’ Μωραΐτης), Ζατσελάρι (74’ Πάνου), Παπαδόπουλος (91’ Πιτσικάλης), Παπαγεωργίου, Γιαχάεβ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου