Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Χριστοφιλέας: «Ώρα για ανασύνταξη»

Όλοι στον ΠΑΟ Καλυβίων ξεχνάνε την αναμέτρηση με τη Μαρκό και ανασυντάσσονται. Αυτό τόνισε στο «epsanastisentra» ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας, ενώ στάθηκε και στην αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Αστέρα Βάρης, ματς για το οποίο σημείωσε ότι η ομάδα του είναι υποχρεωμένη να παλέψει για το καλύτερο δυνατό και να καταθέσει ψυχή στο γήπεδο.
«Δεν πιάσαμε καλή απόδοση στο ματς με τη Μαρκό. Ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τις όποιες ευκαιρίες έκανε και έτσι διαμορφώθηκε το βαρύ εις βάρος μας 3-0. Είναι δύσκολο όταν δέχεσαι γκολ σε δύο καθοριστικά σημεία, όπως το 2ο λεπτό και το 45ο, να αντιδράσεις. Στο ημίχρονο είπαμε στα αποδυτήρια να προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε κάτι από το παιχνίδι και όταν πήγαμε να βγάλουμε αντίδραση δεχτήκαμε το τρίτο γκολ. Ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι και κοιτάζουμε τη συνέχεια, αφού από εδώ και πέρα πρέπει να ανασυνταχθούμε», τόνισε ο Χριστοφιλέας.
Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αστέρα Βάρης ο προπονητής του ΠΑΟ Καλυβίων σχολίασε: «Είναι μια δύσκολη αναμέτρηση με αντίπαλο μια ποιοτική και πολύ φορμαρισμένη ομάδα, που προέρχεται από το εντυπωσιακό 5-0 επί της Μάχης. Δεν θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολο το έργο μας, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό και να καταθέσουμε ψυχή στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου