Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Δημητρόπουλος: «Μας γέμισε χαρά η εμφάνιση με Κεραυνό»

Χαρούμενοι είναι όλοι στον Νικολακάκη με βάση την εμφάνιση της ομάδας και το θετικό αποτέλεσμα στο πολύ δύσκολο ματς με τον Κεραυνό Κερατέας. Αυτό τόνισε στο «epsanastisentra» ο Γιώργος Δημητρόπουλος, ενώ σημείωσε ότι η ομάδα του είναι αποφασισμένη να συνεχίσει δυνατά, χαρακτηρίζοντας δύσκολη την αναμέτρηση που ακολουθεί εκτός έδρας με τον Θησέα Νέας Μάκρης.
«Ο Κεραυνός είναι μια ιστορική ομάδα με βαριά φανέλα, εξαιρετικό προπονητή που έχει αμέτρητες επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια και παίκτες αξιόλογους, που κάνουν τη διαφορά και μπορούν με μια ενέργεια τους να καθορίσουν την έκβαση ενός αγώνα.  Θεωρώ ότι ο Κεραυνός είναι ξεκάθαρα στους διεκδικητές του πρωταθλήματος μαζί με τον Παλληνιακό και τον Αστέρα Βάρης. Κάτω από αυτό το πρίσμα λοιπόν, η εμφάνιση η δική μας, μας γεμίζει όλους χαρά και ικανοποίηση, αφού παίξαμε επιθετικό ποδόσφαιρο, πιέσαμε σε κάθε ευκαιρία τον αντίπαλο και έτσι αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 10 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, καταφέραμε να κυριαρχήσουμε σε κάθε σημείο του γηπέδου», τόνισε ο Δημητρόπουλος και συνέχισε: «Αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί στο δοκάρι, ή πιο εύστοχοι σε κάποια από τις πολλές τελικές –κυρίως με τον Μαβίδη– θα πετυχαίναμε το απόλυτο. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, να επιστρέψουν οι τραυματίες μας και όλοι μαζί να απολαύσουμε την συνέχεια του φετινού πολύ ανταγωνιστικού πρωταθλήματος της Α ΕΠΣΑΝΑ κάνοντας το ταμείο μας στο τέλος».
Για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Θησέα Νέας Μάκρης, ο τεχνικός του Νικολακάκη σχολίασε: «Ο Θησέας είναι μια αρκετά δυνατή και φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα ομάδα. Είναι σε ανοδική πορεία και αν μη τι άλλο έχουμε μπροστά μας μια πολύ επικίνδυνη έξοδο. Θα γίνει σίγουρα ένα πολύ όμορφο παιχνίδι από δύο πολύ καλές ομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου