Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Σαβούρδος: «Δεν υπάρχει εύκολο ματς»

Την πεποίθησή του ότι κανένα ματς δεν είναι εύκολο, όποια κι αν είναι η βαθμολογική θέση του αντιπάλου, εξέφρασε στο «epsanastisentra» ο Θανάσης Σαβούρδος, μιλώντας για το ματς που ακολουθεί με τον Αφιδναϊκό. Ο τεχνικός του Γέρακα στάθηκε και στα… ιδιαίτερα που έγιναν όσον αφορά την αμυντική λειτουργία της ομάδας του, που είναι σαφώς βελτιωμένη στα τελευταία ματς και αυτό το γεγονός βοήθησε τον Γέρακα να αναρριχηθεί στην 8η θέση.
«Μετράμε πλέον τέσσερα ματς σερί χωρίς ήττα και έχουμε καταφέρει σε πολύ μεγάλο βαθμό να βελτιώσουμε την αμυντική λειτουργία της ομάδας μας, κάτι που έχει ως επακόλουθο να μην δεχόμαστε εύκολα γκολ. Από εκεί και πέρα πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικοί μπροστά, ώστε να κάνουμε πιο εύκολα γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργούμε», τόνισε ο Σαβούρδος και συνέχισε: «Το μσατς με τον Μαύρο Αετό θεωρώ ότι δεν ήταν όσο εύκολο φαινόταν. Δεν το αντιμετωπίσαμε με την ανάλογη σοβαρότητα. Παρόλα αυτά καταφέραμε και πήραμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που μας βοήθησαν στο να αναρριχηθούμε λίγο παραπάνω στη βαθμολογία. Σίγουρα το γεγονός ότι δεν χάνουμε δίνει ακόμη μεγαλύτερη ψυχολογική ώθηση στην ομάδα και θεωρώ ότι πήραμε ένα μάθημα ώστε να είμαστε όσο σοβαροί πρέπει στο ματς που ακολουθεί με τον Αφιδναϊκό, εκτός έδρας».
Για την αναμέτρηση που ακολουθεί ο τεχνικός του Γέρακα σχολίασε: «Σίγουρα η βαθμολογική θέση του Αφιδναϊκού μπορεί να δείχνει κάτι, αλλά τα αποτελέσματα όλων των ομάδων μεταξύ τους δείχνουν αντίστοιχα ότι δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι και δεν πρέπει να υποτιμήσεις κανέναν αντίπαλο. Θα πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και να έχουμε στη διάθεση μας όλους τους παίκτες, ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου