Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Χατζηαναστασίου: «Σπουδαία νίκη για δύο λόγους»

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του επί της Ατλαντίδας ο Βλάσης Χατζηαναστασίου στο «epsanastisentra». Ο τεχνικός του Θησέα Νέας Μάκρης σημείωσε ότι το τρίποντο αυτό είναι ιδιαίτερα σπουδαίο για δύο λόγους, εξηγώντας τους.
«Θεωρώ ότι για εμάς ήταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη που επιτεύχθηκε επί ενός αντιπάλου με τον ίδιο στόχο με εμάς. Είναι εξίσου σημαντικό ότι η νίκη αυτή ήρθε με ανατροπή γεγονός που καταδεικνύει ότι οι παίκτες μου κατέθεσαν την ψυχή τους για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα, το οποίο θεωρώ ότι ήταν απολύτως δίκαιο με βάση τη συνολική εικόνα του αγώνα», τόνισε ο Χατζηαναστασίου.
Για το ματς που ακολουθεί με τον Νικολακάκη, ο τεχνικός του Θησέα σχολίασε: «Από εκεί και πέρα η προσοχή μας εστιάζεται στο επόμενο ματς, το οποίο θεωρώ ότι είναι το πιο κομβικό από αυτά που έχουμε να δώσουμε ως τώρα. Επειδή έχουμε πάρα πολλές απώλειες και επειδή χρειαζόμαστε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα για να ξεκολλήσουμε από τις τελευταίες θέσεις».
Απόντες από την αναμέτρηση με τον Νικολακάκη θα είναι ο τιμωρημένος Οικονόμου, ο τραυματίας Νικολέας, για προσωπικούς λόγους ο Σόμογλου, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ανδριτσόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου