Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Το πρωί το μνημόσυνο των ιδρυτών της ΕΠΣΑΝΑ

Σήμερα το πρωί στις 10.30 θα πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο στη μνήμη των ιδρυτικών μελών της ΕΠΣΑΝΑ, στον Ιερό Ναό Παναγίας Γιάτρισσας Αρτέμιδας.
Θυμίζουμε τη σχετική ανακοίνωση που οι υπογράφουν οι Δ. Φλαμπούρης, Γ. Βελτανιώτης και Ε. Αγάλου: «Η πρώτη διοικούσα επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ συστάθηκε στις 7/12/1999 με τους κάτωθι: Στ Βακιρτζή, Γ. Φλαμπούρη, Δ. Βελτανιώτη, Αγ. Θηβαίο, Αν. Βρούστη, Φ. Κατσούλη, Ν. Βούλγαρη, Ε. Αγάλου, Ηλ. Ιωακείμ. Τα ιδρυτικά μέλη αυτής Γ. Φλαμπούρης, Δ. Βελτανιώτης, Ε. Αγάλου σας προσκαλούν το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 10:30 π.μ., στην τέλεση μνημόσυνου, στη μνήμη των αποθανόντων μελών, που θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Παναγίας Γιάτρισσας Αρτέμιδας (Λούτσα, 5η στάση Βραυρώνας). Στόχος της εκδήλωσης τιμή-μνήμης για τα αποθανόντα μέλη Στ. Βακιρτζή, Αγγ. Θηβαίο, Αν. Βρούστη, Φ. Κατσούλη, Ν. Βούλγαρη, Ηλ. Ιωακείμ, είναι να διατηρήσουμε ζωντανή τη μνήμη τους και να τιμήσουμε το έργο που πρόσφεραν ως πρωτεργάτες στην ίδρυση της Ένωσης.
Γ. Φλαμπούρης, Δ. Βελτανιώτης, Ε. Αγάλου».
ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Στην επιμνημόσυνη δέηση θα παραβρεθούν και τα μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής. Σε ανακοίνωσή τους τονίζουν: «Αγαπητοί συνάδελφοι η παρουσία όλων μας είναι  σημαντική. Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των αείμνηστων ιδρυτών της ΕΠΣΑΝΑ πραγματοποιείται το ερχόμενο Σάββατο στην Αρτέμιδα, με πρωτοβουλία των μόλις 3 επιζώντων μελών κ.κ. Αγάλου, Βελτανιώτη και Φλαμπούρη.
Η πρώτη Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ συστάθηκε στις 7/12/1999 από τους 9 παράγοντες. Ήταν οι Στέφ. Bακιρτζής, Γιώργ. Φλαμπούρης, Δημ. Bελτανιώτης, Άγγ. Θηβαίος, Αναστ. Bρούστης, Φάνης Kατσούλης, Nικ. Bούλγαρης, Βαγγ. Aγάλου, Hλ. Iωακείμ.
Στην επέτειο της σύστασης, τα ιδρυτικά μέλη Γιώργος Φλαμπούρης, Δημήτρης Βελτανιώτης και Eυάγγελος Αγάλου προσκαλούν τα μέλη και φίλους της Ένωσης, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 10.30, στην τέλεση μνημοσύνου στην μνήμη των αποθανόντων μελών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον ιερό ναό Παναγίας Γιάτρισσας Aρτέμιδος (Λούτσα, 5η στάση Βραυρώνας).
Στόχος της εκδήλωσης τιμής – μνήμης για τα αποθανόντα μέλη Στ. Βακιρτζή, A. Θηβαίο, Aν. Bρούστη, Φ. Kατσούλη, N. Bούλγαρη, Hλ. Iωακείμ, είναι να διατηρηθεί ζωντανή η μνήμη τους και να τιμηθεί το έργο που πρόσφεραν ως πρωτεργάτες στην ίδρυση της Ένωσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου