Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Στο +7 ο Παλληνιακός, 1-0 εκτός την Άνοιξη!

Νίκη… μισό πρωτάθλημα πήρε ο Παλληνιακός, που επιβλήθηκε 1-0 εκτός έδρας της Άνοιξης και απομακρύνθηκε πλέον στο +7 από τους διώκτες του. Με το αποτέλεσμα αυτό οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν πολύ μεγάλο βήμα στην υπόθεση τίτλου αφού πλέον έχουν μεγάλο προβάδισμα έναντι των υπολοίπων διεκδικητών και τα δύο εκ των τεσσάρων μεγάλων ντέρμπι εντός έδρας στον δεύτερο γύρο!
Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες είχαν από δύο καλές στιγμές, με την άνοιξη να απειλεί με τον Πούφλη σε τετ-α-τετ από πλάγια θέση στο 32’ και τον Φυλακτό να αποκρούει και τον τερματοφύλακα του Παλληνιακού να λέει όχι και στον Οσμανάι στο 36’ με το πόδι, επίσης σε σουτ από πλάγια θέση. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν τις φάσεις του Καλιαμπάκα, ο οποίος με σουτ στην κίνηση από κόρνερ είδε την μπάλα να καταλήγει εκ νέου κόρνερ μετά από δύο κόντρες, ενώ στο 42’ η κεφαλιά του ίδιου ήταν αδύναμη και μπλόκαρε ο Μανουσάκης.
Στο δεύτερο μέρος η Άνοιξη είχε καλή στιγμή με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ιωσήπου, αλλά ο Φυλακτός ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ που έψαχναν στο 73’, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Σάμιου, ο Καλιαμπάκας έκανε κεφαλιά πάσα και ο επερχόμενος Ελ Γκαμάλ με προβολή άνοιξε το σκορ! Ως το τέλος οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλες τρεις καλές στιγμές να καθαρίσουν τη νίκη. Στη μία ο Μπίτιλης σούταρε, αλλά απέκρουσε ο Μανουσάκης, στην άλλη απευθείας φάουλ του Σάμιου πέρασε λίγο άουτ και στην τρίτη, που ήταν διπλή, σε σουτ του Μπίτιλη απέκρουσε ο Μανουσάκης, και στην επαναφορά με προβολή του Νικηφοράκη και πάλι ο τερματοφύλακας της Άνοιξης είπε όχι. Στο 82’ ο Μουστόγιαννης σημείωσε γκολ, αλλά ακυρώθηκε ορθώς ως οφσάιντ.

Διαιτήτευσαν οι Μανιώτης, Καραθανάσης, Τζαφόλιας Δ.

ΑΝΟΙΞΗ: Μανουσάκης, Τρακάκης, Ζαχαρόπουλος (90’ Άλι), Ιωσήπου (53’ λ.τρ. Μιχαηλίδης), Δρόσος, Κυριάκης, Πούφλης, Γκόλιας, Δρακόπουλος, Γεωργούσης (75’ Δαρζέντας), Οσμανάι (75’ Καραχάλιος).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Φυλακτός, Χαλκιάς, Αρκούδας (67’ Νικηφοράκης), Ελ Γκαμάλ Ανδρίκος, Μαλάι, Αλεξίου, Σάμιος, Καλιαμπάκας (83’ Τσιτοφώτος), Χρυσάφης (67’ Μπίτιλης), Κετσετζόγλου (76’ Μουστόγιαννης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου