Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Πέρασε 2η η Μαρκό, 1-0 εκτός του Παθιακάκη

Στη 2η θέση της βαθμολογίας πέρασε η Μαρκό, ισοβαθμώντας με τον Αστέρα Βάρης, καθώς επιβλήθηκε 1-0 εκτός έδρας του Παθιακάκη. Η ομάδα του Γιάννη Μαγγίνα άντεξε στην πίεση παρά το γεγονός ότι έμεινε με παίκτη λιγότερο από το 55’, ενώ θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ ως το τέλος.
Απ’ την άλλη οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και χαμένο πέναλτι, ενώ στο δεύτερο απείλησαν με τον Αθανασόπουλο, αλλά ο Κύρκος είπε «όχι». Το πρώτο μέρος ξεκίνησε με τη Μαρκό να είναι καλύτερη στο πρώτο τέταρτο και ευτύχησε στο διάστημα αυτό να προηγηθεί με πλασέ του Μασκλαβάνου στο 13’, μετά από ασίστ του Μάτι. Το δεύτερο τέταρτο της αναμέτρησης άνηκε στον Παθιακάκη, ο οποίος απείλησε σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά ο Κύρκος επενέβη με εντυπωσιακές επεμβάσεις σε δύο περιπτώσεις, ενώ έχασε τεράστια ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια, αφού καταλογίστηκε υπέρ του πέναλτι στο 25’. Ωστόσο ο Ξενάκης έστειλε την μπάλα άουτ από τη λευκή βούλα. Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη μια καλή στιγμή στην εκπνοή του ημιχρόνου με τον Ανεζύρη, αλλά ο τελευταίος στάθηκε άτυχος αφού η μπάλα μετά το σουτ του προσέκρουσε στη ρίζα του δοκαριού και στη συνέχεια μπλόκαρε ο Κύρκος.
Στο δεύτερο μέρος οι ισορροπίες άλλαξαν νωρίς, αφού στο 55’ ο Δημητρακόπουλος είδε απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στο κέντρο του γηπέδου. Παρά το αριθμητικό του πλεονέκτημα ο Παθιακάκης δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά πέραν του σουτ του Αθανασόπουλου που βρήκε σε ετοιμότητα τον Κύρκο. Αντίθετα, η Μαρκό βρήκε χώρους στην αντεπίθεση και είχε τέσσερις ευκαιρίες να «κλειδώσει» τη νίκη, ενώ στάθηκε και αυτή με τη σειρά της άτυχη, αφού μετά το σουτ του Μερκούρη στο 82’ η μπάλα προσέκρουσε στο κάθετο δοκάρι και κατέληξε σε αμυντικό των γηπεδούχων.

Διαιτήτευσαν οι Μάλαμας, Μήταρης, Γουρνιάς.

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Σπανός, Φωτίκας (75’ Ντάσης), Γερογιάννης (46’ Ιορδανίδης), Ξενάκης, Σπαγής, Αγγελίνας, Ανεζύρης (65’ Αθανασόπουλος), Κατσιγιάννης, Κωστένογλου (46’ Θεοδώρου), Ρόμπολας, Ταμάμης.
ΜΑΡΚΟ: Κύρκος, Γκριμέκης, Σιδέρης, Αναγνώστου, Πάντου, Ρεντζής (90’ Γκρουστιώτης Κ.), Δημογιάννης, Δημητρακόπουλος, Μασκλαβάνος (88’ Πολυμενάκος), Λάππας (85’ Οργκές), Μάτι (80’ Μερκούρης).


Φωτογραφία: Γήπεδα Ανατολικής Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου