Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Ισοπαλία στα Καλύβια, 1-1 ο ΠΑΟ με τον Αστέρα Βάρης

Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, τα Καλύβια κατάφεραν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο σερί ήττες, αφού ήρθαν ισόπαλα 1-1 με τον Αστέρα Βάρης. Αποτέλεσμα που έφερε τους φιλοξενούμενους επτά πόντους πίσω από την κορυφή, μετά τη νίκη του Παλληνιακού, ενώ οι γηπεδούχοι πέρασαν στην 9η θέση.
Ο αγώνας ήταν πολύ καλός με τις δύο ομάδες να έχουν ρυθμό, ενώ δεν έλειψαν και οι δυνατές μονομαχίες. Στο πρώτο μέρος ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά, ενώ μετά το πρώτο 20λεπτο οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το ματς με τις δύο ομάδες να έχουν από μια καλή στιγμή, αλλά το 0-0 να μένει ως το 45’.
Στο δεύτερο μέρος επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό, με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν πιο δυνατά και να βρίσκουν γκολ στο 63’ με τον Μαγγίνα, φάση για την οποία τα Καλύβια φώναξαν για οφσάιντ. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ρίσκαρα, με τον Χριστοφιλέα να περνάει στο ματς όλα του τα επιθετικά όπλα και δικαιώθηκαν, αφού στο 76’ με κεφαλιά του Χριστόπουλου έγινε το 1-1, που έμεινε ως το τέλος. Στο 68’ ο Μαρινάκης είχε πει «όχι», πραγματοποιώντας εξαιρετική επέμβαση σε σουτ του Κυριόπουλου. 

Διαιτήτευσαν οι Ζαχαρόπουλος, Κάλλης, Βιτσεντζάτος.

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ: Ντάλλας, Καραγιάννης (75’ Οικονομίδης Α.), Χρυσοχόου, Χριστόπουλος, Κετέογλου, Ντίνος, Κάιδος (68’ Πασκάλι), Πάτσης, Κυριόπουλος, Αλεξίου (60’ Οικονομίδης Δ.), Χατζηστεφάνου (68’ Αναστόπουλος).
Κ.Α. ΒΑΡΗΣ: Μαρινάκης, Βεϊόγλου, Μάναλης, Μαγγίνας, Σκουρλής, Τσακύρης (85' Μαραγκός), Μαυροθαλασσίτης, Μίχος, Κούτρος (86' Κριλής), Παπάζογλου (71' Παπαγεωργίου), Γκιέργκι (58'  Γιαμάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου