Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Σε κρίση ο Κεραυνός, 1-0 η Άνοιξη στην Κερατέα!

Μεγάλη κρίση διανύει ο Κεραυνός Κερατέας, που μετά τη βαριά ήττα με 3-0 από τον Παθιακάκη έχασε και από την Άνοιξη με 1-0 στην Κερατέα. Οι φιλοξενούμενοι του Θαλή Τσιριμώκου στάθηκαν καλά στο παιχνίδι και πήραν ένα τρίποντο που ουσιαστικά τους βοηθάει να απεμπλακούν οριστικά από οποιοδήποτε σενάριο υποβιβασμού.
Απ’ την άλλη η ομάδα του Τάκη Μακροδημήτρη συνεχίζει να βρίσκεται σε πολύ κακό «φεγγάρι», αφού μετράει μόλις δύο νίκες στα 10 τελευταία παιχνίδια της, στα οποία έχει υποστεί πέντε ήττες και έχει και τρεις ισοπαλίες! Μάλιστα, στα τελευταία πέντε παιχνίδια της έχει μόλις μία νίκη και τέσσερις ήττες, με τον Κεραυνό πλέον να έχει υποχωρήσει στην 7η θέση.
Το ματς με την Άνοιξη είχε ρυθμό, παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες. Σε μία από αυτές η Άνοιξη ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον Κωβαίο στο 15’ και κράτησε ως το τέλος το υπέρ της σκορ.

Διαιτήτευσαν οι Πανούτσος, Σόφιας, Χριστόπουλος. 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡ. (Τάκης Μακροδημήτρης): Αφουξενίδης, Φραγκής, Κατσίκης (25’ Βίλα), Σότα (60’ Ασλλάνι), Τσίκλος, Βαγγέλη, Μπρότσι, Κακαράς, Μουσαράι, Κοντογιάννης, Νταής (83’ Μαγγανάς).
ΑΝΟΙΞΗ (Θαλής Τσιριμώκος): Μανουσάκης, Άλι, Κολώτας, Τρακάκης, Ιωσήπου, Κυριάκης, Οσμανάι, Μιχαηλίδης (46’ Τσιούμας), Δρακόπουλος (91’ Νίκολι), Δαρζέντας (82’ Γεωργούσης), Κωβαίος (91’ Κότσαλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου